پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
5182
-
الف
+

پنج سریال محبوب ماه مبارک رمضان

پنج سریال محبوب ماه رمضان در سال‌های گذشته را در این گزارش معرفی کرده‌ایم.

به گزارش آی‌فیلم، با فرار رسیدن ماه مبارک رمضان، پخش سریالهای مناسبتی این ایام از تلویزیون آغاز شده است. این بار به مناسبت فرا رسیدن این ماه، به معرفی «5 سریال محبوب ماه رمضان در سال‌های گذشته» پرداخته‌ایم.

1- او یک فرشته بود : در میان سریال‌های ماه مبارک رمضان، « او یک فرشته بود » یک تفاوت آشکار با دیگر ساخته‌های تلویزیون داشت و آن هم به استفاده از عناصر ماورایی برمی‌گشت که تا پیش از این سریال، مورد استفاده قرار نگرفته بود. در این سریال شیطان در قالب یک زن سعی در انحراف یک مرد مومن داشت که در نهایت راه به جایی نمی‌بُرد. البته این سریال از لحاظ پرداخت سوژه اثر قابل قبولی محسوب نمی‌شد، اما روی هم رفته جریانی را در سریالهای مربوط به ماه رمضان پایه گذاری کرد که بعدها الهام بخش ساخت آثاری همانند «اغما» شد.

 2- صاحبدلان : این مجموعه تلویزیونی محصول سال 1385 به کارگردانی محمدحسین لطیفی و با بازی حسین محجوب است که حال و هوای مذهبی و دیالوگ‌های پندآموز آن که برگرفته از فرهنگ عامه و احادیث قرآنی بود، به دل بسیاری از مخاطبین ایرانی نشست. داستان این سریال درباره مردی به نام "سید خلیل" بود که پس از ورود یک قرآن به منزلش جهت صحافی، اتفاقات مختلفی برایش رخ می‌داد. بازی حسین محجوب در نقش اصلی این سریال در آن سال‌ها مورد توجه قرار گرفت و در مجموع از «صاحبدلان» به عنوان یکی از موفق‌ترین سریال‌های ماه رمضان یاد می‌شود.

با بهترین سریال رمضانی تلویزیون آشنا شوید

3 - اغما : سریال «اغما» به کارگردانی سیروس مقدم، یکی از سریال‌های محبوب و البته جنجال‌ساز در سال 1386 بود که در صدر محبوب‌ترین سریال‌های مناسبتی در آن سال نیز قرار گرفت. «اغما» درباره پزشک جراح سرشناسی بود که هنگام بیماری همسرش بر سر جراحی یا عدم جراحی او برایش مشکلاتی رخ می‌دهد و سپس پای افراد دیگری به ماجرا باز می‌شود که ایمان او را نشانه رفته‌اند. سریال «اغما» فارغ از اینکه مورد اقبال عمومی قرار گرفت، انتقاداتی را هم از سوی جامعه پزشکان به خود دید که معتقد بودند دنیای جراحی یک فعالیت کاملاً علمی است و نمی‌توان با مسئله ارواح به آن پرداخت و بهتر است از ایجاد خرافه‌پرستی پرهیز شود.

4- خانه به دوش : در دهه هشتاد رضا عطاران چندین سریال پرمخاطب در ایام ماه مبارک رمضان برای تلویزیون تولید کرد که تمامی آنها فضایی مشابه داشتند و بازیگران‌شان نیز از این سریال به سریال دیگر منتقل می‌شدند! به همین جهت نمی‌توان تفاوت چندانی میان آثاری چون «بزنگاه»، «متهم گریخت» و «خانه به دوش» قائل شد، اما به هرحال در این لیست «خانه به دوش» از رضا عطاران جای گرفته است. این سریال درباره دستفروشی بود که با مشکلات زیادی در خانواده مواجه می‌شد. سریال‌های مناسبتی رضا عطاران در این ایام از جمله آثار محبوبی بود که پس از افطار، بسیاری از ایرانی‌ها را پای تلویزیون می‌نشاند و روی لب‌شان لبخند می‌آورد.

5- میوه ممنوعه : وجه تمایز سریال «میوه ممنوعه» با دیگر سریال‌های مناسبتی، پرهیز از ایجاد فضای کمدی و فیلمنامه نسبتاً قرص و محکمی بود که به لطف حضور بازیگران بزرگی نظیر علی نصیریان توانست طیف گسترده‌ای از مخاطبان را به خود جذب کند. «میوه ممنوعه» داستانی تکراری داشت و درباره مرد مومنی بود که باز هم، ایمانش مورد آزمایش قرار می‌گرفت. در نهایت البته بیش از آنکه خودِ سریال در اذهان باقی بماند، موسیقی این سریال بود که با صدای خواجه امیری در ذهن مخاطب ماندگار شد.

ه خ / س م

نظر شما
ارسال نظر